Tervetuloa ihastelemaan muutamia projektejamme. Projektit saavat alkunsa asiakkaan omista ideoista ja tehtävänämme on herättää ne henkiin juuri heille sopivalla tavalla.

Erikoishammasteknikkoliitto

Lähetehankemateriaali

Erikoishammasteknikkoliitto ry (EHTL) on erikoishammasteknikkojen valtakunnallinen etujärjestö. Projektin taustalla oli liiton lähetehanke, jonka tavoitteena on saada hammaslääkäreille oikeus tarvittaessa kirjoittaa potilaalle lähete erikoishammasteknikolle irtoproteesihoitoon. Meidän tehtävänämme oli suunnitella visuaalinen ulkoasu lähetehankkeen tiivistelmälle sekä powerpoint-esitykselle.

Kotisivut luomutilalle


Krannin tila on Nurmijärveläinen yritys tarjoaa kotimaisia tuotteita vehnästä, kaurasta, ohrasta ja rukiista sekä lähivilja-herkkuja. Kyseessä oli tuolloin vasta perusteilla oleva yritys, joka tarvitsi kotisivuja näkyvyyden lisäämiseksi.

Krannin tila

Ticca

Yritysilme pelinkehittäjille

Ticca on pelialan yritys, joka sai alkunsa vuoden 2015 Ultrahack tapahtumasta. Projektin tavoitteena oli suunnitella yritysilme verkko ja markkinointimateriaalien käyttöön.

Kokonaisvaltaista markkinointia pitopalvelulle


Riihimäellä sijaitseva Juhlapalvelu Taito valmistaa suurella sydämellä maistuvia niin trendikkäitä kuin perinteisiäkin ruokia. Suurena asiana on raaka-aineiden kotimaisuus ja tuoreus. Projektin taustalla oli toiminimen vaihdos ja uuden yritysidentiteetin haluttiin kunnioittavan jo olemassa olevaa tunnettuvuutta, mutta kuitenkin heijastella tämän päivän trendejä.

Juhlapalvelu Taito

Neteram

Yritysilme tuotekehityksen asiantuntijoille

Neteram Oy on teknologia- ja metalliteollisuuden tuotekehitykseen erikoistunut yritys, joka tuottaa lujuuslaskentapalveluita. Projektin haastena oli tunnettuuden ja verkkonäkyvyyden lisääminen pääosin rekrytoitavien työntekijöiden parissa.

Markkinoinnin suunnittelua paintball yritykselle


PV Paintball - projekti lähti käyntiin heidän tarpeestaan löytää yhteistyökumppani auttamaan yritystä markkinoinnin toimenpiteiden parissa. Lähtötilanteessa olemassa olevaa markkinointimateriaalia ei juuri löytynyt ja veljekset olivat antaneet täyden fokuksensa yrityksensä ydintoiminnan kehittämiseen ja pyörittämiseen.

PV Paintball