Tausta

Riihimäellä sijaitseva Juhlapalvelu Taito valmistaa suurella sydämellä maistuvia niin trendikkäitä kuin perinteisiäkin ruokia. Suurena asiana on raaka-aineiden kotimaisuus ja tuoreus. Projektin taustalla oli toiminimen vaihdos ja uuden yritysidentiteetin haluttiin kunnioittavan jo olemassa olevaa tunnettuvuutta, mutta kuitenkin heijastella tämän päivän trendejä.

Toteutus


Projekti käynnistettiin kokonaisvaltaisella yritysilmeen suunnittelulla sisältäen logon, typografian ja värit. Samalla toteutetusta materiaalista luotiin opas, josta kaikki yrityilmeen osat löytyvät käden käänteessä. Seuraavaksi tehtävänä oli tehdä kotisivut ja printtimateriaalit uudelle ilmeelle.

Verkko- ja printtimateriaalien suunnittelun jälkeen tehtävänämme oli suunnitella tuotettujen materiaalien käyttöä markkinoinnin osina. Projektin lopputulemana yritysilmeen uudistus ei vienyt asiakkaita pois, vaan uusittu ilme on esitystavaltaan uskottavampi ja nykyaikaisempi. Sama ilme toistuu verkkosivuilla, jotka ovat tekniikallaan tätä päivää mm. mobiili- ja hakukoneoptimoinnin keinoin.

Muita toteutuksiamme: