NYKYAIKAINEN.
KEHITTYVÄ.
DIGITAALINEN.

Mainostoimisto Riikinkukko Oy

Mainostoimisto Riikinkukko Oy on kolmen nuoren yrittäjän perustama yritys Hyvinkäältä. Idea oman yrityksen perustamisesta sai alkunsa, kun toimimme samassa projektiryhmässä osana korkeakouluopintoja. Meitä kaikkia yhdistää kiinnostus ymmärtää tekemämme työn tuottavuus ja arvo. Haluamme haastaa itseämme ja omaa osaamistamme. Se saattaa joskus valvottaa meitä pikkutunneille asti, mutta halu ylittää omat ja asiakkaiden tavoitteet on asia, jonka tavoittelemiseen ei koskaan kyllästy.


Tyytyväiset asiakkaat ovat yrityksen toiminnan perusta. Tavoitteenamme on luoda hyvinvoivia asiakassuhteita ja palvella asiakkaitamme kattavasti. Toteutamme nykyaikaista markkinointiviestintää nettiin ja someen. Lisäksi suunnittelemme ja toteutamme videoita sekä graafisen suunnittelun -projekteja erilaisiin käyttötarkoituksiin. Voit kysyä meiltä myös tarvitsemiasi painotuotteita. Palvelutarjontamme on suunniteltu erityisesti juuri aloittaneille tai markkinointiaan uudistaville yrityksille. Tehtävänämme on saada asiakasyritys markkinoimaan tehokkaammin oikeissa kanavissa, käytettävissä olevat resurssit huomioiden. Toimimalla meidän kanssa huomaat nopeasti saavan ripauksen huumoria ja rentoa fiilistä, kuitenkin höystettynä ammattitaidolla ja nykyaikaisella osaamisella.


Haluamme auttaa asiakkaitamme luomalla innovatiivisia, asiakaslähtöisiä ja nykyaikaisia kokonaisuuksia kohti tehokkaampaa markkinointiviestintää. Toimeksiannoissa kiinnitämme erityistä huomiota täsmällisyyteen, käytännöllisyyteen sekä yhteensopivuuteen eri alustoiden ja kanavien välillä.